Guilty Crown 

Öncellikle animenin konusu biraz klişe denebilecek kadar örneği dolu emellerle dayalı  başlıyor. Nasıl mı derseniz.. Dünya’yı kayıp noel adında bir günde  bir virüs sarmış ve birçok kişi bundan etkilenmiş. Ardından İnsandışı denilen askeri timler bunlara bir nevi hizmet sunuyor. Daha fazla olaydan yaralı çıkmasınlar diye. Fakat  konu burada başlıyor ki en güzel yanı da burası sanırım.

Bu örgüt koruyayım derken  insanlara haksız muamele eden bir yönetim. Durum böyleyken cenaze timi adlı bir diğer örgüt insanlara yardım amaçlı fakat halkça adları çete olarak çıkmış bir grup. Bu iki kutbun anime de ki keyifli çarpışması ve bir yönden sonra animenin konusunu tamamen değiştirmesi en büyük artısı.

Shu normal  kendi halinde yaşayan gayet mustarip bir öğrenci tipi.

 Zaten animelerin %90ı bu karakterlerle dolu. Eğer böyle bir tip görürseniz başkarakter olduğunu anlayın. Ör: Mirai nikki :D

Bir gün cenaze timinde ki inori isimli sesiyle ün yapmış bayanı çalışma barınağında buluyor ve insandışılar orayı basıyor. Tabi kız bir süre sonra kaçıyor efenim öyle böyle çocuğu işin içine sokuyorlar ilerisini animeden izleyin uzun uzun anlatıcam birde size. Sadece tanıtım bu . Animeyi anlatacağım demedim ya.. u.u



Son olarak ;

-Çizim konusunda pek bir sıkıntısı yok diyebilirim.

-Savaş istiyorsanız sizi bir müddet idare eder fakat gaza geldiğiniz doruk anlarında ani düşüş küfür etmenize en büyük sebebiyettir.

-Shu’nun  salak saçma gülümseme olayı sinirinizi bozabilir.

-Gerçekten size tema olarak güzel bir mesaj gayretinde olan bir anime.

-İnori neden bu kadar taş olmalı ?

Bir dakika sanırım bunu başkasına yazacaktım karıştı . En sevdiğim ikinci kapanış videosu olduğu için onu koyacağım . Piano bölümüne hayranım =)

Kısa bir tanıtım oldu farkındayım ama bu anime hakkında pek yazacak bir şey bulamadım ..



İyi dinlemeler, umarım izlersiniz ..



    Author

    Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

    Archives

    Temmuz 2012

    Categories

    All