Bruno mars-It will rain


                                   

Bu şarkının sözlerini anlmasanız dahi bir dinleyin..Hani bazı şarkılar bize bir söylemi hissetirir ya! Bu şarkı sanırsam onlardan işte..

''Onun tekrardan yağmasını bekleyeceğiz''

Aslında ne olsa dinlerim tiplerinden insanım ,önemli olan bana o şarkının bir his bir duygu verebilmesi(bahsetiğim arabesk rap değil :D) Geceleyin kafamı koyduğumda ve böylesine bir şarkı açtığımda aklıma gelen 2 şey ne kadar yıpranmış olmam ve birisinin ellerinden tutabilmem kısaca .Yüzlerce kez tekrar dinleyebilirim tekrar ..tekrar ve tekrar !Yabancı şarkıları pek sevmem açıkcası , ama bu tarz müzikler hep hoşuma gider sessiz sakin ve introsu hoş olan müzik tarzları..




''Ve pencereden bakarsınız  yağmur yağar...''

Belanızı ister bir tarz gördüm sizde :)Çıkın sokağa ,çıkın balkon'a ama bir yerlere yalnız olabileceğiniz bir yerlere çıkın gezin ve bu şarkıyı dinleyin..

Bu şarkılar geçmişinizi hatırlatırkene bir yandan yaptığınız hataları göz önünüze getirir..Onları düzeltmek için söz verirsiniz şarkı sonunda ve bu sizi daha huzurlu kılar ,sanki üzerinizde asılıymış olan zincirlerinizin vücudunuzdan çıkarmış kadar hafiflersiniz..

Benim tavsiyem açın müziği ve bir hayal düşleyin..

 

yy

 
Start blogging by creating a new post. You can edit or delete me by clicking under the comments. You can also customize your sidebar by dragging in elements from the top bar.

    Author

    Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

    Archives

    Ekim 2011

    Categories

    All