''One Ok Rock '' Sevdası ..

Arkadaşımın duvarından BingBang adlı kore grubunun şarkılarını bir bir dinliyordum .Ardından bunu youtube'de araştırdım ..Önüme 2Ne1 grubu ve daha fazlası ! Akşama kadar bütün grubların şarkılarını dinlediiğime dair yemin edebilirim.Bugünüm oldukça yorucuydu ama getirisinde bilgisayarımda inmiş olan bir çok grubun şarkısı ..
Ertesi gün kaldığım yerden tam gaz devam ettim..Karşıme One Ok Rock çıktı.Tamam belki diğer grublardan daha az rağbet görüyor.Fakat bu bağ benim ile o grubun arasında olan bir hiss bağıydı.Cidden bugune kadar dinlediğim ve yüreğime farklı duygular getiren şarkılardı.Kendimce araştırdım ve bütün şarkılarını dinledim.Tabikide hepsini bilgisayarıma ,ardımdan mp4üme attım .
Eğer  kulaklıkları taktığınızda kalbinizi okşamayan şarkılar dinlemezseniz emin olun ki yaptığınız hiç bir işten zevk almazsınız.Ben ise bu yazıları yazarken veya resimlerimi çizerken bu tür grublara şükranlarımı sunuyorum iyiki zamanında böyle bir camiaya girmişim ve böyle şarkılarla tanışmışım. İyiki varsınız ..


'''One Ok Rock !''
Sizleri en sevdiğim şarkıları ile baş başa bırakıyorum ..Keyifli dinlemeler :)



yy